Beauty Insideout

Allt för den perfekta balen

När sommaren och slutet på vårterminen närmar sig allt mer så närmar sig också de där viktiga datumen för så många – datumet för balen! Vare sig det är för att du går ur grundskolan, tar studenten eller ska på finsittning så ska du på bal, och det är en speciell upplevelse.

Det grundläggande är så klart klänningen. Med rätt klänning för dig, som du känner dig bekväm och vacker i, så kommer hela din utstrålning förstärkas märkbart. Många köper på nätet, och har man otur kan man råka ut för skojarföretag, vilket hände Saga i Kramfors. Vad man kan göra är att försäkra sig att det är ett seriöst företag, till exempel http://www.sofiamoore.se/ som man kan beställa måttsydda balklänningar från. När klänningen är klar är det dags att börja tänka på allt runtomkring! Till exempel håret, kan du eller någon i familjen fixa, eller ska du gå till en frisör som får styla håret? Accessoarer är också viktiga, att ha fina, eleganta smycken, en fin kuvertväska och någon dekoration till håret kommer förhöja din look till tusen.
Skorna är viktiga också. Välj ett par som faktiskt är bekväma, och det kan du bara veta om du går i dem – mycket! Minst en halvtimme om dagen innan balen, detta är inte bara för att du ska försäkra dig om att de inte skaver eller kärvar – att gå in dem kommer göra dem mer bekväma. För ultimat komfort kan du använda små inlägg som gör att trampdynorna avlastas.

Följ dessa steg så ska du se att du får en magisk kväll, och kanske blir du även balens drottning?