Beauty Insideout

Att förstärka sina styrkor

Sommaren står runt hörnet och alla vill säkerligen vara sommarsnygga och fräsch inför strandsäsongen. Detta handlar mest om att trivas med sig själv och vara den en vill vara. Sedan kanske det lättaste sättet är att förstärka delar av sig själv som en vill lyfta fram.

För den som har lockigt hår är detta något som verkligen kan accentueras och framhävas för bästa effekt. För ett böljande, lockigt svall kan

 göra så att en inte bara känner sig snygg men också i sitt esse. Men hur gör en för att få till ett välvårdat och fint lockigt hår? Det är nämligen så att krull

igt hår kan behöva lite extra kärlek. Några tips kan man få här, och dessa inkluderar bland annat att man med lockigt hår helst inte ska tvätta håret mer än två gånger i veckan eftersom de naturliga oljorna då försvinner och håret blir därmed torrare. Sedan kan man använda ”no poo”-metoden som innebär att en endast tvättar håret med balsam och utesluter schampoo från hårtvättningsrutinen. På detta sätt försvinner inte de naturliga oljorna och håret blir mindre frissigt. Dessutom är det alltid, oavsett hår, bra att använda hårinpackningar, helst två gånger i månaden, för en extra energiboost.

Ett glimmande smycke gör mycket

Kanske är det något annat än håret som en vill accentuera. Just nu är det väldigt inne med korta toppar, så kallade magtröjor som gör att magen återigen får synas. Det gör det också extra kul om en har en snygg piercing eller tatuering som syns mellan tröjan och byxan. Köp navelpiercing hos Rockflame så finns det massor att välja på och dessutom kostar det inte särskilt mycket!

Sedan är det smart att inte vara ute och steka för mycket i hopp om att fånga den där perfekta brännan. Den går nämligen att få med rätt produkter. I Kristianstadsbladet kan en få tips på sätt att se fräsch ut utan just timmar spenderade i en solstol. För den som är ute efter en klänning eller två, med tanke på att sommaren än bröllopens säsong, kan en titta in denna i Metro Mode och inspireras med hela 25 somriga outfits att bära.