Beauty Insideout

Att göra skönhetsingrepp

Det här med skönhetsingrepp är en fråga som länge har varit på tapeten, och många väljer att moralisera kring och smutskasta allt vad skönhetsingrepp heter, vilket är väldigt tråkigt. Ofta framställs skönhetsingrepp ii negativ dager, som någonting som inte borde finnas. Vi håller inte alls med, vi tycker att varje människa ska vara fri att göra vad de vill med sin kropp så länge det inte skadar någon annan!

Visst kan man komma med argumentet att alla ska vara nöjda med sitt utseende som det är – men faktum är att alla inte gör det, och är det då bättre att de går runt och mår dåligt för att de är missnöjda med hur de ser ut? Om de kan göra ett tryggt och säkert ingrepp på en klinik som Stockholm Medicus och som följd av det få ett mycket bättre självförtroende – är inte det ändå någonting positivt? Ett ingrepp behöver inte handla om något enormt ingrepp, utan det kan handla om att ta bort något som man har medfött som gör att man inte mår bra. Till exempel ett stort födelsemärke, eller ärr efter acne från tonåren är något som mänga väljer att operera för att bli av med.

Att ingreppen blivit fler och enklare att utföra är något som också påverkas av att många är positivt inställda till att göra skönhetsingrepp. Läs till exempel den här artikeln från Svenska Dagbladet som berättar om hur fler och fler, främst kvinnor är öppna för att göra olika former av skönhetsingrepp. Vi ser helt enkelt möjligheterna att kunna få ordning på någonting vi vantrivs mycket mer, och det kan göra oss till lyckligare människor! Så har du något som sänker dig mycket i din vardag kan du absolut överväga ett litet ingrepp – om du känner att det skulle hjälpa dig.