Beauty Insideout

Att unna sig

Stanna upp och fundera hur du lever ditt liv: vad du gör, vad du lever för och hur du gör för att koppla av och unna dig något bara för dig själv.
När det kommer till oss själva så är vi bra på att prioritera bort det som är det viktigaste i våra liv: oss själva. Vi är så upptagna med att ta hand om andra, göra vårt jobb till punkt och pricka och försöka att passa in så mycket att vi tappar bort oss själva. Att det blir så är lätt hänt – vi är inte mer än människor. Men när detta är normaliteten så är det något som är fel och då bör vi sakta ner och ställa oss frågan vad är det som för oss att gå upp på morgonen och när var det senast som vi tog hand om oss själva. Om vi har svårt att minnas det så är det en väckarklocka på att vi borde göra något åt det. Och det är inte svårt. Det är egentligen något enkelt och som vi faktiskt borde ha svårt från att hålla oss att göra. Men i dagens stressade samhälle har många av oss glömt bort att ge oss själva beröm och egen tid eller handla något fint till oss bara för att vi är dem vi är. Här kommer några bra tips som du kan tänka på – och följa upp.

 

Tre bra punkter

 

Nummer ett är det enklaste och kanske det roligaste då det består länge: shopping! Och har du inte tiden att gå runt flera timmar och handla något du ännu inte vet vad det är du vill ha så är det bästa tipset att shoppa något fint online. Handla online på Stylepit om du vill hitta snygga kläder och accessoarer på ett och samma ställe och med det göra bra fynd. För när det kommer till shopping så är det något som kan ge oss en sådan glädje och är även något som vi behöver. Om du med enkla medel kan göra dig glad och se snygg ut borde du inte tveka. Du är värd det.

Att unna sig lite massage är även något vi borde bli bättre på. Det hjälper oss inte bara att varva ner och mjukna upp i kroppen utan även att bearbeta sorg och lindra sorg lättare. Det här med beröring är med andra ord något helt fantastiskt och som vi borde ta på allvar. Boka in en tid så du har den att se fram emot och så om du känner att du blir mer avspänd och på lugnare och bättre humör så borde du ta det som en vana en gång i månaden att ge dig själv lite lyx i form av en massage.

    Unna dig en fantastisk kväll med bara en massa goda godsaker som du annars skulle säga nej till. Vi lever i en stressad tid då vi även tampas med mängder av olika dieter som får oss att få en skev syn på maten. Se därför till att någon gång ibland handla det du verkligen är sugen på och ät med gott samvete.