Beauty Insideout

Bli redo inför sommaren

Sommar, sommar, sommar – den är inte så långt bort. Om bara tre månader går vi in i maj, som inte direkt är en sommarmånad, men nästan sommarens viktigaste. Det är i maj som det verkligen startar. Byxorna byts ut mot klänning, solglasögonen ska på och rosé i parken ska njutas av. I maj är alla glada, alla är sugna på det som komma skall och alla uppskattar att solen äntligen är tillbaka. Det är tre månader kvar. Och tre månader är ingenting! Därför är det dags nu, det är dags att ta tag i allt som ska ordnas; så att du blir ditt snyggaste jag.

  • Börja träna och drick vatten. Det är ingen som tycker att man ska bli en träningsnörd, men för att orka alla sommarnätter kan det vara bra att väcka konditionen till liv. Och om man rör sig, samt dricker vatten, så ökar kroppens blodflöde - vilket gör att man ser levande ut! Sen är det självklart ett plus om man känner sig bekväm på stranden!
  • Brun utan sola dig! I alla fall till en början, innan solen faktiskt färjat av sig på riktigt. Det är inte snyggt med vita lår, och det här kan faktiskt alla unna sig.
  • Vita till dina tänder! Det ger ditt leende en helt nytt lyster, beställ på www.dentway.no och få det du behöver hemskickat.
  • Gör en färganalys – och se vilka färger som egentligen passar. Det kanske visar sig att du passar i grönt medan du trodde att din bästa färg var rosa. När du gjort den shoppar du loss, så att du är sommarsnygg som aldrig förut.

Så, nu har du utsidan klar. Har du tur kanske du hittar din framtida kärlek denna sommar, och chansen ökar om du är lättklädd. Det är i alla fall vad som står i Sydsvenskan här. Och ett sista råd, och kanske det viktigaste: glöm inte att ingen utsida är snygg utan en vacker insida – så jobba på den med.