Beauty Insideout

En vacker in- och utsida

Man säger ofta att det är insidan som räknas och det stämmer självklart. Även om man inte har så fördelaktigt yttre så kommer man med en varm och ärlig personlighet otroligt mycket längre än om man tvärtom har ett vackert yttre med en vidrig personlighet. Det absolut bästa är självklart en kombination av dessa två. Ett vackert yttre och inre.

 

Att visa sitt inre genom sitt yttre

 

Har man ett vackert yttre händer det dock att vissa typer av människor skaffar sig fördomar och förutfattade meningar om din personlighet och intelligens. Att snygga människor skulle vara mindre begåvade är en väldigt förlegad föreställning. Självklart har alla människor en viss nivå av ytlighet och fördomar, och undermedvetet dömer man nog de flesta man möter för första gången, på ett eller annat sätt. Det behöver självklart inte vara negativa fördomar, men det är lätt hänt att man placerar in människor i fack på grund av sina tidigare erfarenheter.

Första gången man träffar nya människor är det självklart omöjligt att visa hela sin personlighet och ge människor en klar bild av vem man är som person. Vissa tycker att det är jobbigt att någon ska döma dem på fel sätt eller placera in dem i fel fack utifrån sina fördomar. Andra bryr sig inte alls om vad andra tycker eller tänker.

Idag kan man prenumerera på, och varje månad få hem, snygga t-shirts på posten, från T-post Magazine. De här t-shirtsen är ett bra sätt att, genom sitt utseende, visa nya människor lite mer av vem man är. På t-shirtarnas framsida är det ett nytt schysst designertryck varje månad och på ryggen en aktuell artikel om något viktigt och relevant ämne eller världsnyhet. Med en av dessa t-shirts på, ser människor att du är hipp, uppdaterad och engagerad i vad som händer i världen. Om inte annat är t-shirten en bra ice breaker vid ett första möte.