Beauty Insideout

Glöm inte glasögonen!

Inför en spaweekend kan man känna sig lite splittrad inför vad det egentligen är som man behöver packa med sig. Många har ju erfarenheten av att packa med sig alldeles för mycket saker inför varje resa, vilket man märker när man kommer hem och upptäcker att halva resväskan faktiskt är ouppackad och att man bara har använt hälften. Men nu pratar vi behov. Vad är det som man verkligen måste packa med sig inför en spaweekend?

Under en spavistelse finns det vanligen få tillfällen då man faktiskt har sina kläder på sig eftersom att man badar eller tar behandlingar och massage en stor del av tiden. På vissa ställen äter man inte ens i restaurangen i sina egna kläder utan i badrock, men just den detaljen skiljer sig lite åt mellan olika spa. Men vissa saker får man ju inte glömma. Glasögon kommer att behövas om man använder och behöver dem till vardags. I valet mellan glasögon och kontaktlinser kan glasögon vara ett bättre och mer bekvämt alternativ. Vill man simma en längd i poolen kan det vara smidigare med glasögon än att riskera att tappa en av kontaktlinserna. Även om man kommer att komma hem efter vistelsen som en renare och mer harmonisk person så är synfelen inget som brukar kunna hjälpas med ett bad i den varma poolen eller massage.

Precis som med glasögon får man naturligtvis inte glömma viktig medicin och liknande, om man är i behov av sådant. Detta brukar dock inte vara ett problem eftersom att man troligtvis har vanan sedan tidigare att alltid bära med sig dessa. I övrigt är det egentligen inte så mycket mer man kan tänkas behöva, vilket är skönt. Det innebär att man inte behöver tänka på så mycket utan istället bara åka iväg för att njuta och koppla av till fullo.