Beauty Insideout

Plats för skönhet

Är det något som många av oss samlar på så är det smink och skönhetsprodukter i mängder och ibland känns inte badrumsskåpen som rätt plats, eller så får allt inte heller plats där längre – så varför inte skaffa dig en alldeles egenplats för alla dina skönhetsprodukter?

I Expressen skriver man 37 tips på hur man kan göra för att se ung och fräsch ut. Inga konstigheter med det inte. Men hur många saker är det egentligen inte som behövs för att uppnå det resultat som skribenten till artikeln pratar om? Två dussin om inte mer, och plats i badrumsskåpen för dessa mirakelprodukter är det nog få som har. Så varför inte ändra om hur du förvarar dina skönhetsprodukter? Allt som behövs är ett sminkbord, så köp bord online på confidentliving.se och bygg om det så det passar dina produkter – för visst har du en hel del produkter hemma? Enligt Nyheter24 finns sju saker som alla tjejer samlar på, och i topp på den listan finns just alla våra tusentals olika skönhetsprylar. Därför kan det vara bra att veta hur man ska gå tillväga för att organisera alla sina skönhetsprodukter också, och det är något man kan bli inspirerad av i denna video:

Något som kan vara bra att ha koll på innan det är dags att göra som i videon ovan och organisera sitt smink kan vara att rensa det. Smink har, precis som vilken annan produkt som helst, ett hållbarhetsdatum. Till exempel skriver tidningen MåBra om hur exempelvis både en eyeliner och en foundation håller som mest i 6 månader och en mascara endast upp till 3 månader. Använder du äldre smink utsätter du dig själv för bakterier som kan göra dig sjuk – så det kan vara en god idé att kolla bäst-före-datumet innan du ställer iordning ditt skönhetsbord – kanske måste du kasta hälften.