Beauty Insideout

Skönhet och kläder på nätet

Smink och sminkråd på nätet, oro efter Storbritanniens beslut att lämna EU påverkar ännu inte de som shoppar på nätet, samt om hur man hittar riktiga fynd i nätdjungeln av erbjudanden.

Det må vara oro på marknaden nu när det har röstats för Brexit i Storbritannien, och många höjdare spår en framtid med finansiella svängningar. Men det hindrar inte folk från att utnyttja kuponger som gör det billigare att handla. Rabatt hos lyko när du handlar från refundmonster.se är ett sätt att göra det mindre kostsamt när man handlar på nätet till exempel.

Kim ger sina bästa sminktips till en stor målgrupp

Förutom att man kan köpa alla sina skönhetsprodukter på nätet, som smink, kläder, hudvårdsprodukter, accessoarer, hårprodukter med mera – kan man även få enormt mycket tips och råd på hur man använder produkterna, samt tricks för att få det att bli minst lika snyggt som på kändisarna. I Expressen skrivs det om hur självaste Kim Kardashian nu även hon har avslöjat hur hon får sin hy att stråla med foundation och andra produkter. Hon berättade exakt hur hennes bas läggs för en perfekt finish, den var vad som följer: 1) foundation, 2) puder och sedan 3) concealer. Sedan blandas allt ut i ansiktet med hjälp av en sminksvamp, så kallad beautyblender, som är formad som ett ägg ungefär.

För att hitta massor med tips för hur man hittar riktiga fynd på nätet vad gäller just shopping kan en kika in denna artikel i Metro Mode. För hur hittar man egentlige de där små kornen av guld som bara ligger där någonstans och väntar på en? För den där känslan när man får hämta ut ett paket med posten och i paketet väntar drömkläder – den känslan är oslagbar. I artikel tipsas det om hur man på H&Ms sida ska gå in under fliken utvalt – trend under damfliken för att se alla nyheter och bestsellers. Och vill man ha kvalitetsplaggen gäller det att klicka sig in på Utvalt – premium quality - produkter

På sajten Asos, som är riktigt populär, kan man ha en egen sida med favoritstylisternas utvalda plagg samt en hel massa tips och inspiration som gör nätshoppandet av kläder både enklare och roligare.