Beauty Insideout

Stjärnorna representerar

Skönhet handlar om att ta hand om sig själv, och att må bra med sig själv. Inte om att följa varje trend slaviskt. Att ta hand om sin kropp kan vara att gå på spa, något som går att läsa om här. Men det kan också vara att förstärka det som man vill förstärka i sitt utseende, med smink och kläder som gör att man känner sig extra fin och den man vill vara.

Någon som representerar den där mer ytliga skönheten, men som ändå handlar om att man ska hitta sitt rätta jag och förstärka de delar av ens ansikte som man tycker mest om, är ingen annan än stjärnskottet på modehimlen – Gigi Hadid. I Chic rapporteras det hur Gigi nu har fått äran att inte bara vara på allas läppar men även Maybellines ansikte utåt. Dessutom skrivs det om hur denna donna nu kan få göra en egen sminkkollektion med det kända sminkmärket från New York.

Många kända representerar olika modehus

Det är nämligen så att många kända modemärken satsar stenhårt på att samarbeta med personer som inspirerar på sociala medier som Instagram och Youtube med flera. Detta kan vara allt från modeller, skådespelare till vanliga personer som gillar att hålla på med mode och smink och gärna lägger upp videos och snapchats med detta. Några kända influerare på Youtube som har fått varit med och lansera kollektioner eller till och med själva startat ett modemärke är bland annat Zoella (Zoe Sugg), Tanya Burr och Fleur De Force. Alla från Storbritannien och påbörjade modeimperier genom sina egna videos på nätet.

Andra som både har en framgångsrik karriär samtidigt som de representerar ett stort märke är bland annat Alicia Vikander som tidigare i våras vann en Oscar för sin roll i The Danish Girl. Nu är hon alltså även frontfigur under säsong 2016, för inga mindre än franska lyx- och väskmärket Louis Vuitton. Bland annat promotar hon deras senaste kollektion ”Twist” som är en serie handväskor i snärtiga färger och former. Bland annat med det klassiska VL-emblemet i stora läderbokstäver på framsidan av väskan, och alla med en blank silverkedja samt rem att hålla väskan i. Sofistikerat, dyrt och snyggt alltså.