Beauty Insideout

Tips för den som känner sig grå och sliten

Under vissa perioder kan man känna sig blek, grå och glåmig utan att riktigt kunna sätta fingret på vad det är. Allt känns bara fel. Håret är stripigt, rynkorna är djupare än någonsin tidigare och man känner dig allmänt blek och slapp. Att komma igång med träningen och gå till frisören är alltid en bra start. Att vara fin och nyfixad i håret i kombination med att man känner sig duktig som tränar brukar göra underverk för sitt välmående och sin självkänsla. Att dessutom fixa naglarna och kanske sola för att få lite färg hjälper dig ännu mer på traven till att må bättre med dig själv.

 

Åldrande


 

Naturligt när vi blir äldre är att man får rynkor. Även om det här är helt naturligt så är det inte något som brukar vara så uppskattat. Ingen tycker om att se sig själv i spegeln och mötas av en äldre version av sig själv. Att se äldre ut än vad man känner sig kan verkligen gör att man känner sig deprimerad och ledsen.

Att behandla rynkorna med Restylane är något som har blivit allt mer populärt. Det här är en väldigt vanlig behandling som finns i de flesta städer, och garanterat i alla de större städerna. Bor du i Göteborg och är på jakt efter en klinik som kan utföra den här behandlingen på dig så kan du förslagsvis Googla på ”Restylanebehandling Göteborg” för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Eftersom Restylane innehåller kroppsegna ämnen är det en helt ofarlig behandling som heller inte ger några bieffekter. Man kan ana en rodnad på de behandlade områdena direkt efter behandlingen men detta lägger sig efter ett par timmar. Att bli av med sina rynkor gör väldigt mycket för att man ska känna sig vacker och självsäker igen.