Beauty Insideout

Underbara underkläder

Man brukar säga att skönhet kommer inifrån. Det här stämmer självklart till en stor del. Känner mig man osäker på sig själv eller mår psykiskt eller fysiskt dåligt så spelar det ingen större roll hur snygga kläder man har eftersom insidan ofta lyser igenom. Däremot tycker vi att skönhet också kommer från mellanpartiet, mellan insidan och utsidan. Vi pratar självklart om vikten av de små kläder man har närmast kroppen.

 

Att utstråla självsäkerhet


 

Mår man bra med sig själv, känner sig lycklig och självsäker, så visar sig detta i både ögon och kroppsspråk. Har man dessutom kläder som man trivs i och känner sig fin i så blir ens självförtroende än mer tydligt. När en människa bär obekväma kläder eller har på sig något som den uppenbarligen inte trivs i så syns det här ofta väldigt tydligt på personens sätt att föra sig och bete sig.

Det finns dock en sak som kan påverka känslan av säkerhet och bekvämlighet, oavsett om man mår bra och har en snygg outfit. Vetskapen av att man bär sunkiga, obekväma eller för små underkläder påverkar vår utstålning mer än vi tror. Att hela dagen gå och störa sig på att trosorna är för små och att BH:n sitter obekvämt och skär in i huden är något som verkligen kan dra ner hela ens sätt att röra sig och få en att känna sig allt annat än avslappnad. De dagar då vi istället bär våra favoritunderkläder som både är snygga och bekväma, känner vi oss både komfortabla och avslappnade.

Även de dagar då ingen kommer att se dina underkläder gör vetskapen om att man är snygg även under sina kläder, mycket för hur vi känner oss. Att alltid ha snygga och bekväma trosor, boxershorts eller BH är därför viktigare än man tror. Så släng de där obekväma trosorna som blivit för små och kasta den där trasiga BH:n där bygeln har börjat tränga ut genom tyget. Det finns ingen anledning att någonsin använda dessa igen, och därför än mindre anledning att låta dem ligga kvar i lådan och sprida dålig energi. Nej, dags för en vår-rensning även bland underkläderna!