Beauty Insideout

Vad får oss att känna oss vackra?

Det är verkligen en fråga som ger ett helt individuellt svar. För många handlar det om det yttre och det som får oss att känna oss snygga när vi förändrat eller piffat upp oss. Det kan vara en man som rakat sig precis som känner sig fräsch, ren och snygg. Det kan vara en tjej som precis använt sitt nya manikyrset från Pfeilringsverige.se eller en annan som lagt dagens sminkning. Men det finns ett annat svar, ett svar som det ligger mer djup i och dessutom en poäng, att känna sig vacker när självförtroendet är på topp, efter att ha landat sitt nya jobb, gjort bra ifrån sig i skolan eller den vackraste, när man är nyförälskad. Det finns många anledningar till att känna sig vacker, frågan är vad din är?


Vi lever i ett samhälle där skönhet uppskattas och uppmuntras av många. Vi lever i en värld där en hel industri kretsar kring skönhet. Det kan vara för skönhetsprodukter såsom smink och krämer, men det kan också vara för kläder och reklam. Skönhet säljer bra och vi hyllar de vackra människorna i vårt samhälle. Det behöver inte vara något fel med en samhällsstruktur som bryr sig mycket om utseende och ideal. Men det kan bli tröttsamt för många som inte alls känner sig vackra varje dag och som jämför sig med en poster som hänger på stan och så vidare. Skönhet kan vara så mycket mer och det bör det vara, alla personer känner sig vackra minst en gång i livet, om det så är när man är yngre och anses vara i bättre form eller om det är på äldre dagar då vi fått mogna lite och skönheten skiner igenom vår intelligens. Att känna sig vacker kan argumenteras vara viktigt för individen och visst kan man hålla med om det, det viktigaste då är att vi hittar det som får oss att känna oss just så attraktiva som vi önskar. 

Unna dig glädje

Det finns inte mycket som är vackrare än ren och skär glädje. En leende person är inte bara vacker utan gör att andra känner sig gladare och i sin tur också ler. Cirkeln är sluten och att bestämma sig för att fokusera på känslan glädje kan verkligen sätta dig på skönhetskartan. Du behöver inte vara kvinna, 1,75 cm lång och pinnsmal för att vara vacker, det finns så många olika människor i världen och alla har minst en sak hos sig som de tycker sticker ut lite extra och i majoriteten av fallen så håller många med! Om det är så att produkter av olika slag påverkar hur ni känner er inombords så ska ni absolut satsa på det, vackra naglar kan symbolisera styrka för er och då ska det vara så. Lägg ner fantasierna att se ut som någon annan och satsa på att se ut som dig själv! Vem bryr sig att klimakteriet har kommit? Det syns inte på utsidan och du kan mycket väl vara en stark kvinna för det. Det finns för många saker att haka upp sig på som i slutändan inte spelar någon roll.