Beauty Insideout

Zellwegers ögonoperation försvaras

Att skönhetsoperationer blir allt vanligare är ingen nyhet och något vi tidigare skrivit om och någon som verkligen kommit att uppmärksammas och hånas för sitt ingrepp är skådespelerskan Renée Zellweger som genomgått en ögonoperation som gjort henne nästintill oigenkännlig – en operation som komikern och kollegan Jim Carrey försvarar.

När Renée Zellweger steg ut i rampljuset efter sin skönhetsoperation var det få av fansen som faktiskt kände igen henne. Hon hade nämligen genomgått en ögonoperation som gjort att hennes karaktäristiska drag i ansiktet inte längre finns där. Något hon fått utstå många hån och kommenterar om vilket gått så långt att hennes expojkvän Matthew McConaughey inte ens ville kommentera operationen när medierna kontaktade honom. Men en annan av hennes ex som faktiskt kommer till hennes försvar är Jim Carrey, som dejtade skådespelerskan efter inspelningen av filmen ”Mina jag och Irene” år 1999. Till Nöjesbladet säger han bland annat att han tycker att folk får göra vad de behöver för att tycka om sig själva och att alla typer av skönhetsoperationer inte ser bra ut i början. Och visst har han rätt i sitt uttalande. En skönhetsoperation ser bäst ut veckor och ibland månader efter själva ingreppet eftersom att kroppen då fått chans att återhämta och vänja sig. Dessutom menar Carrey att vi idag är alltför snabba med att döma ut folk och att man istället ska ge Zellweger en chans då hon, enligt honom är en underbar kvinna.

Klicka här för att se hur Renée Zellwegers utseende förändrats mellan att den första filmen om hennes karaktär Bridget Jones och den senaste filmningen. Känner du igen henne? Det var trots allt tack vare Bridget som Zellweger fick sitt stora genombrott.