Beauty Insideout

Så får du spa-känsla i badrummet

Spa är något som är både härligt och avkopplande. Men att åka på spa ofta kostar pengar och tar mycket tid. Att istället ha ett eget hemmaspa med bubbelbadkar är höjden av bekvämlighet och som möjliggör att du kan lyxa till det med spa när du vill.

Att gå på spa är höjden av lyx och tänk att kunna göra det hemma. Ett hemmaspa är svårslagen vardagslyx och en upplevelse för alla sinnen som du kan få i din bostad genom att göra ditt eget spa. Spabad eller ett bubbelbad är något som verkligen förknippas med spa. Om du vill ha ett riktigt härligt spa som andas lyx ska du investera i ett bubbelbadkar eller bubbelbad. Hos Badspecialisten kan du hitta det perfekta drömbadet till ditt egna spa. Det finns bubbelbadkar i flera olika stilar, former och storlekar. Det finns ett bubbelbadkar för alla. Om du väljer ett badkar med massagefunktion kan du verkligen maxa spaupplevelsen i ditt eget badrum.

“Börja med att skapa en avkopplande känsla med hjälp av dofter och skön musik.” Läs mer här

Små detaljer gör skillnad

Det finns några bra och enkla knep som du kan använda dig av för att skapa den där perfekta spa-känslan i ditt badrum. Förutom att ha ett härligt badkar att kliva ner i är själva atmosfären, inredningen och detaljerna väldigt viktiga för upplevelsen. Du kan satsa på att dekorera med doftljus och snittblommor. Växter kan lyfta vilket rum som helst och badrummet är inget undantag. Vackra ljus med fladdrande lågor kan också bidra till en riktigt bra spa-stämning. Investera även i fina och mysiga handdukar och en badrock. Ett par härliga tofflor kan också vara bra att ha.